Lediga jobb för dig som är chaffis

Letar du heltid, deltid eller kanske ett tillfälligt jobb vid sidan av ditt ordinarie, eller vill du styra din tid själv? Här hittar du det perfekta jobbet för just dig! På Chaffis.se lägger åkerier över hela Sverige ut olika typer av jobb. Registrera dig och skapa en profil så kommer du enkelt hitta ett jobb som passar dig. När du matchas mot ett jobb kan du och åkeriet enkelt teckna ett digitalt anställningsavtal med hjälp av Bank-ID. Allt sker säkert, snabbt och ger dig stora möjligheter!
 
Det är helt gratis för dig som chaufför att använda chaffis.se och du väljer själv när du vill jobba.
 
Hur funkar det?
Du registrerar din personprofil, klickar enkelt i dina behörigheter i ett formulär, du kan lägga till bilder på exempelvis Körkort, YKB, ADR-cert. Du anger när du är intresserad av jobb, var du utgår ifrån och hur långt du kan tänka dig att åka för att ta jobbet.

 

Efter det så sköter chaffis.se resten.

 

Alla jobb som matchar dig kan du enkelt se och läsa om när du är inloggad, du får också ett mail så snart det dyker upp ett nytt jobb. När du hittar ett jobb som du är intresserad av kan du enkelt göra en intresseanmälan. Att göra en intresseanmälan innebär att ett förslag till anställningsavtal upprättas som du signerar med Bank-ID och sedan skickas digitalt till åkeriet. Först nu får åkeriet tillgång till din profil.
Nu är det upp till åkeriet att bestämma om de vill anställa dig, väljer de dig signerar åkeriet avtalsförslaget med Bank-ID. Därmed har ett giltigt anställningsavtal upprättats och du får ett bekräftelsemail. Nu är allt klart och ni har fått varandras kontaktuppgifter och du kan börja jobbet.

Aktiva jobb

 

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.