Vi hjälper dig som driver åkeri att hitta chaufförer

Hur gör du när din chaffis slutar eller blir sjuk?
Vi vill hjälpa dig och ditt åkeri att hitta en lämplig chaufför, snabbt enkelt och kostnadseffektivt. Oavsett om du letar efter chaufförer till heltids, deltids eller tillfälliga jobb hittar du dem här! På chaffis.se registrerar du ditt åkeri och genom att lägga upp jobbannonser med information och krav på behörigheter kommer du i kontakt med ambitiösa och kompetenta chaufförer som matchar jobbet. Ni tecknar ett automatiskt upprättat anställningsavtal digitalt med hjälp av Bank-ID. 


Registrera ditt åkeri idag och testa tjänsten 3 månader kostnadsfritt!
 

Hur funkar det?
Du registrerar först din företagsprofil. Sedan väljer du att lägga till en jobbannons som du söker chaufför till, skriver lite om jobbet, klickar i tid och plats samt de behörigheter som krävs.

 

Efter det så sköter chaffis.se resten.

 

När systemet gjort matchningen kan du se i uppdragslistan namn och hemort på de chaufförer som matchar ditt behov. Samtidigt får chaufförerna ett mail och kan då välja att anmäla intresse för jobbet. Att chauffören gör en intresseanmälan innebär att ett förslag till anställningsavtal upprättas som signeras med Bank-ID, du får då tillgång till chaufförens profil. Är det flera intresserade chaufförer för jobbet väljer du den du anser mest lämpad och signerar din del av avtalsförslaget med Bank-ID. Därmed har ett giltigt anställningsavtal upprättats och du får ett bekräftelsemail.
Nu är allt klart och ni har fått varandras kontaktuppgifter och chauffören kan börja jobbet.

Aktiva chaufförer

 

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.